søndag den 22. juli 2012

Garn indkøb

Det er sjældent jeg køber garn. Jeg skal have ryddet ud i gemmerne. Men sommerferie råber på garnindkøb.

Jeg synes det var "nødvendigt" med nyt garn til at tage med på ferie. Nyt garn til nye projekter.

Jeg købte 7 nøgler til en bluse til den store. De 4 blev under ferien omsat til strik. Ryggen og det meste af forstykket er strikket færdigt.Disse 2 nøgler skal blive til en bluse til den lille.Dette kit blev købt for sjov. Det er sokker til Ipod. Men vi har ingen. Jeg regner med det bliver sokker til vores telefoner istedet for.

I mandags tog vi på ferie i det jyske sammen med mormor. Vi boede på en campingplads i Jelling. Vi havde heldigvis lejet en hytte. I løbet af de 5 dage vi har været væk besøgte vi Legoland 2 gange, besøgte Vejle by og Kolding Storcenter. Vi har simplethen slappet af og hygget rigtigt meget. Mormor fik lært at spille røvballe. Børnene har ikke tålmodighed til at mor skal vælge garn så der blev ikke købt noget i de 2 ellers lækre garnbutikker jeg fandt i Vejle.

Det var hårdt/kedeligt at komme hjem igen. Vasketøj, mails der skal besvares osv. var bare en brat opvågning. I morgen kommer kaninerne hjem efter at have holdt ferie hos morfar.

Resten af ferie skal foregå herhjemme. Håber på det giver en masse strikketid og spilletid med pigerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Strikkebootcamp uge 2

Denne uge har teamet hæle. Jeg har tidligere kun strikket en type hæl. Det er fish lips kiss hælen. Det er den eneste type hæl, som jeg ha...