søndag den 2. april 2017

Geilsk Mystery Kal Resumé

Endelig langt om længe er jeg blevet færdig med mit sjal.

Det har været sjovt at lave. Håber min mor eller en anden i familien vil bruge det.

Da jeg første gang så denne Kal var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle være med. Jeg købte garn og opskrift som et kit, da jeg ikke har så tyndt garn.

Der var bare en lille detalje som jeg havde overset. Garnet er 100 % uld. Det kan jeg ikke bruge. Det klør, kradser og min hud bliver rød. Der er brugt masser af håndcreme for at kunne strikke det.

før vask

Jeg har været glad for projektet det meste af vejen. Midt i clue 8 var jeg lidt træt af det. Jeg orkede ikke mønsterstrik efter en lang dag og jeg havde lyst til at lave noget andet. Jeg holdt ved. Clue 9 (alle farverne) var nem ren tv strik.

Hovedfarven er nr.18 lysgrå. Det farvede stykke er startende tættest på hovedfarven i farverne: 3, 41, 25, 12, 22, 13, 10, 15, 34, 21, 20, 18, 13, 14. Farvekort kan se på geilsk.dk

efter vask


Opskrift: Geilsk mystery kal resume af Bente Geilsk
Garn: Geilsk Tynd uld
Pind: 3,00
Forbrug: 272 g
Størrelse:87 cm fra nakken og ned. Det har et vingefang på 120/140 cm alt efter hvilken vej man vender det.  
Bemærkninger: Clue nr. 8 er ca. 28 pinde mindre end opskriften, da jeg løb tør for garn. Enkelte farver på clue 9 mangler også nogle pinde, fordi jeg løb tør for garn. Jeg er sikker på fejlen ligger i strikkefasthed. Jeg har sjældent den samme fasthed gennem et helt projekt.  

2 kommentarer:

Colorwork catalyst

I denne uge har jeg deltaget i  Aroha Knits  online kursus i flerfarvet strik. De første 2 dage omhandlede farvesammensætninger og hvordan...