lørdag den 29. oktober 2016

Kniplemesse

Hvert år den sidste weekend i oktober er der kniplemesse i Slagelse.

Jeg har været alene afsted i år. Jeg kan godt lide de fordele der er, når man er flere på tur, men nyder det også når jeg er alene afsted.


Jeg havde et par ting på indkøbslisten inden jeg tog afsted. Men må nok indrømme at der kom lidt mere med hjem.

Jeg har købt 2 magnetplader. De er beklædt med stof. Jeg  bruger dem meget både når jeg orkere og strikker efter mønstre. Jeg kunne ikke vælge derfor kom de begge med hjem.

5 nye opskrifter. Den ene bliver solgt til fordel for knæk cancer. Det er en kniple version af knæk cancer blomsten.

En pose nye pinde. Det var tiltrængt. De fleste af mine kniplepinde er arvestykker. De begynder at være lidt skæve og nogle er begyndt at revne.  Den søde sælger gav mig det mørke sæt pinde med.

Et par dato pinde er blevet en tradition. Der er brændt dato og sted ind i håndtaget på pinden. Det køber jeg hver gang. Det giver gode tanker, når de er i brug.

Jeg fik køb lidt nyt orkis garn. Det grønne og gule er til juletræer. Det orange og bleggrønne er til græskar og det sorte er til en heks.

De lang dukker orkisgarn har jeg ingen planer med. Det er håndfarvet. Det er lidt svært at se de fine farver. Ud over orkis brugte sælgeren også garnet til at strikke med på pind 1,5 mm.

Kniplegarnet skal bruges til bogmærker. Lidt perler og nogle nye skytter blev det også til
Det klør i fingrene for at komme i gang, men jeg må nok hellere lave nogle af mine gamle projekter færdige først

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Colorwork catalyst

I denne uge har jeg deltaget i  Aroha Knits  online kursus i flerfarvet strik. De første 2 dage omhandlede farvesammensætninger og hvordan...